Siirry sisältöön
  • Suomi
  • English
hero-yritys

Rekrytoimme metallialan ammattilaisia

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 sekä hitsauksen 3834-2 laatustandareja noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä-, kaivos- ja energiateollisuuden aloilla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa.

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja. Jätä kuitenkin avoin hakemus alla olevan rekrytointilomakkeen kautta. Otamme yhteyttä, jos osaamistasi vastaava paikka tulee haettavaksi.

X

Etsimme joukkoomme HITSAAJAA

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet innostunut oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapaasi tukemaanyrityksemme tavoitteita. Kuvienlukutaito on ehdoton edellytys työssäsi menestymisessä. Olethan valmistekemään laadukasta työtä, josta itse voit olla ylpeä.

Eduksesi katsotaan:
- Olet luokkahitsaustaitoinen; puikko/mig, tig katsotaan eduksi
- Nosturinkäyttökokemus
- Olet ehtinyt kerätä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Mikäli hitsausluokkasi ovat ehtineet vanhentua, on vanhentuneet hitsauspätevyyskokeet mahdollista uusiatyön alkaessa. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään itseäsi jaosaamistasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoa paikasta antaa työnjohtaja Mikko Forss, puh. 050 51 77 868, mikko.forss@jotexworks.fi. Lähetäthän hakemuksesi alla olevan rekrytointilomakkeen kautta viimeistään 16.6.2024.

X

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.

Ohessa linkki oppisopimusopiskelijoidemme tekemään My Day -videoon, jossa näkee erityisesti levypuolen työtehtäviä. Videoon tästä.

HARJOITTELUPAIKKA

AMMATTIOPISTON KONE- JA TUOTANTOTEKNIIKAN KOULUTUSOHJELMASSA

Tarvitsetko harjoittelupaikan? Tarjoamme useita mahdollisuuksia kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoille vuosittain. Mikäli olet kiinnostunut konepajaharjoittelusta, ota yhteyttä työnjohtoomme.

X

Rekrytointilomake

Täytä lomakkeen tiedot ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Liitä hakemuksesi.
Max. tiedoston koko: 256 MB.
Liitä CV:si.
Max. tiedoston koko: 256 MB.
footerlogo

Jotex Works Oy
Jänhiäläntie 22, FIN-55300 Rauha
+358 5 6828 211
info@jotexworks.fi