Rekrylomake

 

REKRYTOIMME METALLIALAN AMMATTILAISIA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 20 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015-laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. 

 

Haemme Jotex Works Oy:lle

KONEISTUKSEN TYÖNJOHTAJAA

Hakemamme työnjohtaja toimii koneistusosaston tulosta tekevänä ja käytännönläheisenä työnjohtajana. Työnjohtaja vastaa koneistusosaston laadusta, toimitusvarmuudesta ja työturvallisuudesta. Työssäsi suunnittelet, johdat ja ohjaat työntekijöiden sekä koneiden työkuormituksia ja huolehdit laitteiden, koneiden ja työkalujen riittävyydestä. Odotamme hakijalta useamman vuoden työkokemusta kappaleiden koneistamisesta (CNC -sorvit, aarporat ja jyrsimet, Haidenhain, Fanuc, Vertex G4 tms.) ja koneistamon esimiestyöskentelystä. Sopiva koulutus tehtävään on teknisen alan tutkinto.

Hakemamme henkilö on ahkera, määrätietoinen, tavoitteellinen ja kiinnostunut työturvallisuutta edistävistä työtavoista. Käy täyttämässä vapaamuotoinen työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai viimeistään su 13.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä www.globalwork.fi ja arkisin 10-15 Sami Hänninen, gsm 0400 835 470.

 

CNC-KONEISTAJAA

Jotex Works Oy on eteläkarjalainen, yli 25 vuotta toiminut CE-sertifioitu ja ISO 9001:2015 -laatustandardia noudattava keskiraskas alihankintakonepaja. Toimimme muun muassa paperi-, metsä- ja kaivosteollisuuden aloilla. Palveluihimme kuuluvat tärkeänä osana myös asennus- ja huoltotyöt tehtailla ja paperikoneteollisuudessa osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme avulla. Olemme tehneet strategisen päätöksen panostaa merkittävästi automaatioon sekä robotiikkaan ja käytössämme on käytännönläheinen Lean -kehittämistoimintamalli. Olemme nuorekas, energinen ja kasvava yritys, jonka kanssa pääset kehittämään tulevaisuuden konepajaa. Lisätietoja www.jotexworks.fi

Haemme nyt joukkoomme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme teräksinen ammattilainen, jos olet innostunut oppimaan uutta ja pyrit pelottomasti kehittämään toimintatapaasi. Olet täsmällinen ja pidät haasteista työssäsi. Pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja järjestelmällisyys ovat vahvuuksiasi. Olethan valmis tekemään laadukasta työtä, josta voit itse olla ylpeä.

 

Eduksesi katsotaan:

  • Heidenhain-ohjelmointitaito
  • Piirustustenlukutaito
  • Kokemus vaativista koneistustöistä

 

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Olemme nuorekas ja energinen yritys, jossa koneistajat pääsevät tekemään suuria kappaleita sekä haastavia koneistuksia. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä erilaisilla koneilla vaihtelevissa tehtävissä sekä lisäkoulutusta Heidenhain-ohjelmointitaitoon tarvittaessa. 

Lisätietoja CNC-koneistajan tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Tero Pikkusilta, p. 040 74 73 515  

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tai viimeistään 3.11.2019 mennessä rekrytointilomakkeemme (alla) kautta.

 

TÖIHIN OPPISOPIMUKSELLA

Puuttuuko sinulta alan tutkinto tai tarvitsetko täsmäosaamista? Voimme ottaa työntekijöitä myös oppisopimuksella. Mahdollisia tutkintoon johtavia koulutuksia on järjestetty esimerkiksi koneistajille, levyseppähitsaajille ja koneenasentajille.

Oppisopimuksella voit kouluttautua työn ohessa. Koulutus suunnitellaan työnantajan ja oppilaitoksen kanssa juuri sinulle sopivaksi. Teemme koulutusyhteistyötä Saimaan ammattiopisto Sampon kanssa. Tutustu mahdollisuuksiin Sampon sivuilta.